Implanturi dentare Timisoara

Implanturi dentare de calitate in orasul tau

Implanturile dentare nu mai sunt demult un mit, ci o realitate extrem de palpabila. Sunt foarte multe persoane care, din cauza unor probleme grave de sanatate a cavitatii bucale, apeleaza cu incredere la aceasta tehnica ca ultima solutie pentru a avea un zambet frumos, chiar si la o varsta inaintata. Asa ca de ce n-ati apela si dumneavoastra, mai ales ca acum puteti beneficia de servicii de calitate, la preturi avatajoase, chiar aici, in Timisoara?

Implanturile dentare sunt o solutie din ce in ce mai aplicata de medicii stomatologi in cazul unor dinti lipsa. Implantarea este o metoda moderna si extrem de eficienta, constand in inserarea in cavitatea unde initial se afla radacina dintelui, a unui surub dintr-un metal usor, de obicei titan, si care va fi ulterior bine tolerat de organism. Partea inserata la nivelul gingiei este cea de fixare, in timp ce partea aflata in afara gingiei va fi utilizata pentru aplicarea unei coroane dentare. Implanturi dentare Timisoara – nu exista un singur tip de implanturi. Acestea variaza ca marime si forma, in functie de conformatia maxilarului pacientului.

Implanturi dentare Timisoara. Clinica noastra din Timisoara are o bogata experienta in aplicarea de implanturi dentare. Folosim aparatura la standarde internationale, tehnici moderne de aplicare, cat mai putin invazive si cat mai putin dureroase, iar personalul nostru este specializat in acest domeniu.

Implanturi dentare Timisoara

Tehnica actuala de aplicare este extrem de avantajoasa pentru pacieti. Daca in urma cu cativa ani, solutia pentru problemele dentare grave o reprezenta clasica proteza dentara, dificil de purtat si utilizat, si care din pacate afecta si dintii sanatosi ramasi, acum puteti apela cu incredere la implantul dentar.
Implanturi dentare Timisoara
Metoda este revolutionara intrucat are numai avantaje. In primul rand, dintii sanatosi nu sunt afectati, deoarece implantul efectuat este autonom in raport cu ceilalti dinti. In al doilea rand, daca folositi o proteza dentara, implanturile dentare pot ajuta la stabilizarea acesteia in cavitatea bucala, permitandu-va sa mancati si sa vorbiti, fara griji suplimentare ca s-ar putea desprinde proteza chiar in timpul acestor activitati. De asemenea, puteti chiar sa renuntati la folosirea unei proteze dentare in favoarea implanturilor multiple. In fine, rapiditatea cu care procedura se poate efectua este un alt element. Daca structura osoasa a maxilarului nu este afectata, procedura se poate aplica in timp record.
Insa nici pacientii cu probleme la nivelul structurii osoase a maxilarului nu trebuie sa se descurajeze! Implantul dentar este o solutie viabila si pentru ei, doar ca tratamentul va necesita o serie de proceduri separate pentru refacerea structurii osoase in vederea aplicarii dintelui implantat.
Daca dumneavoastra considerati ca aveti nevoie de o asemenea procedura moderna, nu ezitati sa apelati la serviciile in domeniu ale clinicii noastre. Implanturi dentare Timisoara – veti descoperi la clinica noastra din Timisoara un personal profesionist, la dispozitia dumneavoastra, gata sa va ofere cele mai bune optiuni in vederea aplicarii de implanturi dentare.
Implanturi dentare Timisoara – nu mai trebuie sa va deplasati acum in afara orasului pentru a beneficia de un raport foarte bun intre calitatea si pretul lucrarilor. Le gasiti pe ambele la clinica noastra din Timisoara, unde ne vom asigura ca veti beneficia de cel mai bun tratament in vederea aplicarii implanturilor dentare. Va asteptam sa ne treceti pragul cu incredere!

Servicii dentare petnru intreaga familie

N

Adulti

N

Copii

Servicii dentare complete

Misiunea noastra este aceea de a oferi profesionalism, igiena si comfort maxim, atentie individualizata, respect, discretie, comunicare si responsabilitate. O echipa competenta, care imbina experienta cu abnegatia va sta mereu la dispozitie cu sevicii stomatologice de calitate.

 

Control stomatologic

Implanturi dentare

Restaurari dentare

Cosmetica dentara

Albire dinti

Ortodontie

Telefon

0356 456 686

Program

Luni - Vineri: 08.00 - 20.00

E-mail

office@dr-chioran.ro

Copyright © 2019. Centrul de Stomatologie Dr. Chioran Doina.
Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate